Bench planes

No need to sharpen, easy adjustments and professional finishes are the key features for the new generation of bench planes. Like all innovative hand planes created by RALI, our bench planes save you time, efficiency and money on all your jobs. All RALI tools are specially designed for cabinetmakers, joiners, carpenters and woodworking enthusiasts, with special care taken to manufacture quality Made in Switzerland.

10 Items

per page
Set Descending Direction
  1. RALI 260 Evolution N RALI 260 Evolution N

    function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    was €209.00 Special price €177.65 €148.04
  2. RALI 220 Evolution N RALI 220 Evolution N

    function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    was €189.00 Special price €160.65 €133.87
  3. RALI 105 Evolution N RALI 105 Evolution N

    function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    was €119.00 Special price €101.15 €84.29
  4. RALI 260 Evolution RALI 260 Evolution

    function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    was €185.00 Special price €157.25 €131.04
  5. RALI 220 Evolution RALI 220 Evolution

    function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    was €169.00 Special price €143.65 €119.71
  6. RALI 105 Evolution RALI 105 Evolution

    function :
    Surfacing plane

    Sole :
    Heavy

    was €109.00 Special price €92.65 €77.21
  7. RALI 260 Monobloc RALI 260 Monobloc

    function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    was €99.00 Special price €84.15 €70.12
  8. RALI 220 Monobloc RALI 220 Monobloc

    function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    was €85.00 Special price €72.25 €60.21
  9. RALI 105 Monobloc RALI 105 Monobloc

    function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    was €55.00 Special price €46.75 €38.96
  10. RALImatic RALImatic

    function :
    Handplane

    Sole :
    Light

    was €29.00 Special price €24.65 €20.54

10 Items

per page
Set Descending Direction